maandag 13 juni 2011

Relax...take it easy!

Mijn enige relax-dag waar ik al zolang naar uitkeek, is weeral bijna een maand geleden! Donderdag 26 mei was voor mij de dag om helemaal te ontspannen, opgeblonken te worden en zeker wel 10 jaar jonger lijkend terug thuis te komen. Hihi! En eenmaal in mijn bed lag ik direct in dromenland, wat anders wel een groter probleem is om direct m'n slaap te vinden.

Dit jaar hadden Sofie en ik iets minder geluk: het weer was bewolkt en fris, in tegenstelling tot het jaar daarvoor. De weg naar Erpe ging vlot, maar dit keer wééral - ook al hadden we ons Josefien (de gps-madam) bij - de verkeerde baan gevolgd. Vorig jaar zat ik verkeerd, en dit jaar Sofie... Ik steek het op het getetter, dan kan je moeilijk de gps nog horen hé?

Mijn zelfgemaakt cadeautje had ik afgegeven in de auto, voor we vertrokken. Ik had het al langer liggen, maar nog geen tijd gehad om verder af te werken. Maar ik wilde iets persoonlijks geven, iets dat ze nog zou koesteren nadien.


Het cadeautje was een klein foto album volgeplakt met foto's van haar zoontje, haar man, mij en haar favoriete neef (mijn man dus). :-) Een boekje dat je koestert... Zoiets dat je af en toe zo eens vastpakt om nog eens wat te mijmeren en te denken aan fijne herinneringen. Allé, dat is iets wat ik graag doe. En dan vooral naar foto's kijken - nog zo één van mijn favoriete bezigheden. Soms eens lekker nostalgisch worden. :-) En Sofie is iemand die ook graag foto's koestert en nooit haar fototoestel vergeet.

Deze keer had ze het ook weer bij! En de wellness/spa/beautyfarm Adelante in Erpe is het meest mooie en zalige plekje. Niet alleen héél landelijk ingericht en gezellig, maar ook zo'n plaats waar je je ondanks het er toch sjiek uitziet, snel op je gemak voelt. :-) De tuin en het privé-wellnespaviljoentje zijn zalig om in te relaxen. Ik zou er zo kunnen wonen! En de beautyfarm is het waard om veel foto's van te nemen...

Kijk maar eventjes mee!


De plaats waar je zalig relaxed kan ontbijten of lunchen... Love the look van de oude hoevestijl, met klimop dat tegen de muur groeit. Romantische cottagestijl, ik ben er helemaal weg van.Het privé wellness-paviljoen: hierin kan je wegsmelten in een Turks stoombad of in een droge sauna, een douche nemen, boven wat relaxen in het salon en buiten een duik nemen in de swimspa of in het bubbelbad...Een snapshot van een tafeltje waar je gezellig kan uitrusten na een massage (want gemasseerd worden kan vermoeiend zijn hé mensen!).


Zoals je kan zien: onze beautyfarm-dag met de Flair-bon bij Adelante was echt zalig. Weeral heerlijk gegiecheld, gelachen, gespetterd, (bijna) gesnurkt, gegeten, gebubbeld, gedronken en gemasseerd geweest. Ik vind het altijd zo spijtig dat zo'n dagen direct voorbij zijn!

Volgend jaar moeten we er maar eens een wellness-weekend van maken. Een mens mag toch al wel dromen van komende leuke vooruitzichten hé? Ook al duurt het nog zo lang.

Ik wens iedereen een zalige, luilekkere Pinkstermaandag toe... Omdat jezelf verwennen met make-up en crèmes en scrubs, enz. je eigen "interieur" ook een boost geeft. Geniet ervan!

2 opmerkingen:

  1. Goe bezig schatteke!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi gemaakt!!!
    ik heb dat ook al eens gedaan een weekend en dat is super!!!!!!!!!!!!!!! doen dus!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Like this? Share it!