woensdag 1 juni 2011

Landelijke meubelen - stuntverkoop!

Mijn (schoon)nichtje kwam er als eerste mee op de proppen: "weet jij niks meer over bepaalde stockverkopen van landelijke meubelen?". Natuurlijk vond ik dat weer een uitdaging, want het is inderdaad moeilijk om te vinden én meestal zijn zo'n meubelen ook heel duur.

Maar Inge zou Inge niet heten als ze weer het onderste uit de kan wil halen om zo'n verkoop op te snorren. Ik moet eerlijk bekennen dat het moeilijk zoeken was. Als ik er eentje vond, was de verkoop meestal allang voorbij.

And today must be my lucky day! Opeens kwam ik terecht op de website Basic-Line, een groothandel én fabrikant van mooie, unieke en landelijke meubelen.
De grote, spirituele kracht achter het bedrijf is Luc Meganck, die reeds op jonge leeftijd gepassioneerd was door meubelen die een bepaalde charme uitstraalden. Hij kocht oude, unieke stukken aan, die hij snel verkocht kreeg aan zijn Belgische klanten. Omdat de vraag groter was dan het aanbod én omdat het bedrijf wou groeien, stond Luc Meganck voor de opdracht zelf meubelen te maken die dezelfde unieke en oude look hadden. Hij ontwierp de Basic-Line Collectie; de basis voor een mooi, uniek interieur. Ondertussen is het bedrijf reeds uitgegroeid tot een middelgrote onderneming, waarbij alle activiteiten een eigen beheer kregen in Zottegem of in Roemenië.
Helaas kunnen wij, particuliere klanten, niet terecht in hun winkel om de stukken te bekijken, maar gelukkig organiseren ze éénmaal per jaar een particuliere verkoop! Meer info staat te lezen op hun website.

Dus, nieuwsgierig als ik altijd ben, stuurde ik vanmorgen een mailtje met de vraag wat de richtprijzen zijn, of deze stuntverkoop van meubelen ook voor particulieren is én of ik hen mocht vermelden op mijn blog.
Ik kreeg een vriendelijk én snel antwoord, waarbij ze me niet meteen richtprijzen konden geven, maar me wel verzekerden dat de meubelen scherp zullen geprijsd zijn. De mail had nog een flyer als bijlage:


Voor diegenen die nog unieke, mooie stukken zoeken of graag een kijkje willen nemen... Ik herhaal hieronder nog eens alles:
WANNEER? Van vrijdag 17 juni tot en met maandag 20 juni van 10u00 tot 18u00
WAAR? Ballingsweg 1, Industriezone 2, 9620 Zottegem


Snel zijn is de boodschap, want OP = OP! De eersten zullen de meeste keuze hebben. En je kan er betalen met cash of bancontact.

Dus allen daarheen, die zich geroepen voelen voor een dagje meubel-shoppen!

2 opmerkingen:

 1. Dankjewel Inge! Daar wil ik zeker eens gaan kijken. We hebben al een eettafel en vitrinekast gekocht bij Sarah mo in Aartselaar (ook een aanrader trouwens), maar een tv meubel en salon tafel ontbreekt nog :)

  Btw ik weet niet of je dit al kent maar als liefhebber van mooie en gezellige dingen moet je eens bij pip studio kijken :)

  Groetjes
  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan Stephanie! Ik had Sarah Mo ook al eens zien passeren in mijn zoektocht, én een mail gestuurd voor meer info, maar niks terug gekregen. Ben blij dat ik je heb kunnen helpen... Je hebt goeie smaak trouwens. ;-)

  En ben net een kijkje gaan nemen bij Pip Studio: inderdaad leuke hebbedingetjes. Goed om dat eens te belichten in één van mijn volgende artikels! :-)
  Bedankt!
  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Like this? Share it!