vrijdag 3 juni 2011

Charlie's Angels op stap...


Op 18 mei stak ik mijn neus, na lange tijd, nog eens buiten! Het was de verjaardag van mijn (aangetrouwd) nichtje Sofie. Ze is ook mijn beste vriendin, eentje waar je op kan vertrouwen. En een echte steun, vooral in de moeilijke tijd net na mijn bevalling. Praise the midwifes, dat zijn miracle workers!
Fie, zoals iedereen haar graag noemt, had ervoor gekozen om haar 30ste verjaardag te vieren onder haar 5 beste vriendinnen, en ik mocht mee.

De avond voordien kregen we nog een sms: dat we allemaal onze make-up wilden meebrengen, onze high killer heels, onze zonnebril... en dat we allemaal vrouwelijk wilden gekleed gaan. Pas de dag nadien, als ik mijn outfit stond uit te kiezen (wat moet ik nu weeral aan??? Ik heb niks... hihi!), viel mijn frank - of euro! "Volgens mij gaat Sofie een fotoshoot met de meisjes gepland hebben", zei ik nog tegen Bart. En als je Sofie kent, weet je dat er altijd zotte foto's zullen getrokken worden. Zij is altijd bezig met herinneringen te maken van de mooiste momenten in het leven...De ganse make-up-santenboetiek in mijn sjakoche gepropt (die loodzwaar woog), mijn rode hoge killa' heels in de koffer van de auto gegooid en ik was op weg. Manlief mocht thuisblijven met zoonlief. Hihi! De dag begon al om 9u, waar we allemaal afspraken bij Sweet Home Lunch in Sint-Andries, Brugge. Ik was er nog nooit binnengeweest, maar vanaf het moment dat ik binnenstapte, wist ik dat dit spek voor mijn bek was. Haha! Het interieur was helemaal op mij afgestemd: vol Riviera Maison spulletjes en lekker gezellig in de cottage-stijl ingericht dus...

Ik moest mezelf al bedwingen om al niet de ganse winkel rond te lopen als een kip zonder kop en alles te kopen gelijk iemand met een gat in 'r hand... Haha! Jaja, je leest het goed: terwijl je je ontbijt of lunch opeet, kan je ook op je gemak rondkijken wat je zoal wil hebben. Alles wat er staat uitgestald, is te koop!

Bon, ik wijk af! Eerst was er dus nog het VIP-ontbijt waarop we werden getrakteerd door Sofie, mét een glaasje champagne. Het ontbijt was met een hoofdletter O. Ik moest wringen om alles in mijn buik te krijgen.

Het vrouwen-onderonsje deed me deugd. Alle vrouwen, behalve ik, waren vroedvrouw en hebben me bijna allemaal - behalve eentje - vertroeteld in het ziekenhuis  toen ik net bevallen was van Jules (de andere Sofie werkt in een ander ziekenhuis, mochten jullie het afvragen...).

Dat ene glas op de nuchtere maag deed het hem: we zaten al allemaal goed te giechelen, en enkele meiden onder ons gingen al eens de sfeer opsnuiven van de winkel/"eetablissement". ;-) Omdat de collectie van Riviera Maison werd stopgezet, stonden alle spullen aan 30% korting te koop. Dat was blijkbaar ook spek voor de bek van Veronique, die een slakom had zien staan. Die slakom en Veronique haar uitspraak van de dag! Miljaar, ik ga het niet op de blog zetten, maar laten we zeggen dat als we nu nog eens de woorden "slakom" en "da's min 30% korting hé" horen, we terug in een deuk liggen...

Bon, je kan je al voorstellen hoe leuk en gezellig het was, zo 6 vrouwen onder elkaar. Na een fotokader te hebben gekocht - ik geloof dat Sofie er ook een heeft meegenomen en Veronique ook, maar geen slakom - en nog een laatste glas champagne om ons moed in te drinken voor de fotoshoot, gingen we op stap richting de pittoreske binnenstad van Brugge.

Daar stond de fotografe ons al op te wachten. Het duo Lindsey en Liesbeth hebben samen Weddings By Lily opgericht, die normaal gezien enkel huwelijken fotograferen, maar vragen staat vrij en voor onze liefste Sofie hebben ze een uitzondering gemaakt. De fotoshoot was lachen! En de fotografe was geniaal: we zijn allemaal vastgelegd op de gevoelige plaat, zoals we zijn. Mooie vrouwen in de fleur van hun leven... En de opdracht van onze fotografe om poep, heupen, allé al onze vrouwelijke vormen, in de strijd gooien voor de lens: NO PROBLEMO!

Want ziehier het resultaat...Mijn  pasgekochte kader van bij Sweet Home Lunch met mijn zelfgekozen, ingelijste foto laat ik ook nog zien in een volgende post... Eerst nog dé mooiste foto uitkiezen. Ik hou jullie op de hoogte!

Enne... voor iedereen die gaat trouwen in de regio Brugge: Weddings by Lily is een aanrader!!!

Oh ja, als je benieuwd was naar wat wij aan Sofie cadeau hebben gedaan: lees dan zeker eens Veronique haar blog: http://veroniquevandenbroeke.blogspot.com/2011/06/bon-in-tas.html?spref=fb

5 opmerkingen:

 1. Ellen Vervloet4 juni 2011 om 09:25

  Hey Inge'tje,

  Bij deze: gefeliciteerd met je superleuke blog, echt iets voor jou! ;))

  De foto's die je hierboven postte voor de verjaardag van je nichtje zijn heel spontaan! Leuk gedaan! Chapeau niet alleen voor de fotograaf, maar uiteraard ook voor de "vlotte" ladies! (of zat de champagne daar voor iets tussen? ;-) LOL) Enfin, ik zou zeggen, krabbel door, ik lees het met plezier! Dikke kus, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi de slakom!!!
  mooi geschreven Inge!!! het was idd een super leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ellentje!

  Bedankt voor het complimentje! :-) Ik vond het zelf ook heel toffe foto's, ook al had ik gedacht dat ik er overal slecht op ging staan. De fotografe was echt heel tof, maar die 2 glaskes champieter hebben het hem wel gedaan volgens mij. ;-) Merci om mijn blogje te lezen, ik kijk al vol verwachting uit naar 't jouwe... en in gedachten reis ik mee. ;-)

  Dikke kus terug, Ingetje x

  PS: binnenkort moeten we ECHT nog eens afspreken hé? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaja, Vero... die slakom. ;-) Iedereen stond verbaasd te kijken dat jij je slakom niet hebt gekocht. Allé, maar 7 euro en dan nog wel min 30% korting hé! ;-) Hihihi... Jij hebt ook goed je best gedaan hé, met die tas! Ik moet nog eens mijn bestelling doorgeven voor een leuke retrotas. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wil ik zeker doen een tas voor jou maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Like this? Share it!