zaterdag 30 april 2011

Ik spring uit een vliegmachien...

Vandaag wilde ik eigenlijk jullie aandacht vestigen op een héél leuke online-winkel voor kinderspeelgoed en dergelijke. Nu eens geen geleuter meer over de Royal Wedding, en ook niks om je interieur op te vrolijken, maar kinderspeelgoed!! En zoals de meeste papa's en mama's onder ons wel zullen weten: het gaat deze keer dan wel niet over interieur, maar speelgoed dat overal "rondzwerft" in je living, behoort op den duur ook tot het vaste interieur hé. Het vrolijkt dan wel niet altijd je living op, maar het geeft het toch alvast heel wat kleur...
Het gaat over een online winkel die heel leuke retro & vintage spulletjes verkoopt. Ja, ik heb tegenwoordig iets met retro & vintage. Heeft misschien wel te maken met mijn softie-kant die nu heel erg boven is komen drijven? Hihi!
Bij 't Maanfabriekje kan je schattige fietsjes kopen, een oud ganzenbordspel of allerlei puzzels, poppemiekes en zelfs originele verkleedkleren (voor jongens & meisjes!). Ik heb deze site gevonden omdat ik iets in mijn hoofd had om de kinderkamer van Jules aan te kleden met een mooi vintage stuk, zoals bijvoorbeeld een oude trapfiets. En ik ging op zoek op het wereldwijde web en in een paar klikken had Bibi een plezante website ontdekt.
Toen ik dat aan mijn vader vertelde en het uiteindelijk liet zien wat ik in gedachten had, was het liefde op 't eerste gezicht. Mijn vader & het schattige loopfietsje = crazy in love! Hij beloofde me dat onze liefste zoon zo'n loopfietsje ging krijgen voor zijn Sinterklaas. We zouden het dan wel samen online bestellen.

Een paar weken later zag mijn moeder hetzelfde fietsje (voor dezelfde prijs geloof ik) in een winkel staan, in het Wijnegem Shopping Center... En er stond een heel lief loopvliegtuigje bij. In Cosy House stoppen mijn mama en ik regelmatig, vooral om ideetjes op te doen, of om af en toe iets leuks te kopen voor ons interieur.

Maar bon...dat vliegtuigje dus! Ik natuurlijk ook al helemaal verliefd op dat ding, dus zijn we het vorig weekend maar snel gaan bestellen in de winkel van Cosy House. Zodat Jules zijn Sinterklaas al heeft voor dit jaar. Je kan maar beter snel zijn met die dingen. En december zal sowieso al druk én duur genoeg zijn voor ons gezin, maar ook voor mijn ouders, dus hoeven we alvast niet meer te zoeken naar een leuk cadeau voor die kleine schat. Die mevrouw moest lachen: onze spruit kan nog niet lopen en krijgt al een loopfiets voor zijn Sinterklaas. Maar gaf ons toch groot gelijk dat we nu al kwamen shoppen voor de (dure) eindejaarsfeesten. En: we hadden geluk! Er waren er nog maar 3 en het onze is alvast gereserveerd en binnenkort klaar om afgehaald te worden.

Dit is 'm trouwens:


Al zal ik het zeker niet laten om nog eens te surfen op de site van 't Maanfabriekje, en dan laat ik jullie weten hoe ik het online shop-avontuur vond! Want mijn ouders hebben dan wel al hun Sinterklaascadeau voor onze zoon, wij hebben nog niks hé.
Maar ik ben er zeker van dat ik zeker mijn zin zal vinden op die website...
Laat me weten wat je ervan denkt/vindt, of schrijf een reactie! Ben ik altijd blij om. Zo weet ik wat jullie zoal leuk vinden hé?

Tot de volgende!1 opmerking:

  1. wij hebben hier zo'n auto, zalig é!!
    succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Like this? Share it!