vrijdag 13 augustus 2010

Mijn eerste berichtje...

Als het op interieur aankomt, kan ik mezelf uren verliezen in de laatste woonmagazines, maar ook uren en uren ronddwalen in één of andere meubelwinkel. Wanneer ik dan ook nog eens het perfecte decoratiestuk vindt, ben ik al helemaal opgetogen. Zoals een klein kind dat speelgoed krijgt.

Het is zo leuk om rond te snuffelen tussen spulletjes, vooral als dat je huisje alleen maar aangenamer en mooier kan maken. Ik wil van ons huis een echte thuis maken, en als er daarvoor lange "speurtochten" naar allerlei winkels nodig zijn, dan moet dat maar. Manlief sleur ik dan maar gewoon mee, ook al sleft die er meestal maar wat bij tegen zijn zin... Haha!

Maar wat is nu leuker dan een mooie kandelaar te vinden of leuke hebbedingetjes waar je je huis mee kan opvrolijken? Juist ja... Al die home-decorating-lovers zoals ik zullen me zeker en vast begrijpen. Ik hoop dan ook dat ik jullie met deze weblog kan laten meegenieten van mijn eigen creaties, bevindingen en vooral nieuwigheden op gebied van huisinrichting. Alle tips, reacties of nieuwtjes zijn natuurlijk altijd welkom!

Lieve zoen,

Like this? Share it!